Categories
Dieren

Honden pension centra

Hondenopvang Limburg

 

Veel hondenbezitters geven er de voorkeur aan hun hond in een hondenpension onder te brengen. Het is belangrijk om de tijd te nemen en alle aspecten te overwegen die betrokken zijn bij het kiezen van het juiste hondenpension voor uw hond voordat u beslist over een hondenpension.

Hondenopvang zijn niet allemaal gelijk. Er zijn er met een basistraining en andere die meer weg hebben van een huis of een hotel voor honden. De honden die in hondenpensions verblijven moeten zeer goed verzorgd worden en moeten te allen tijde hun halsband en tags om hebben. Als een hond zich in het hotel beweegt, of zelfs als hij met andere honden speelt, kan hij van streek raken en zich bezeren. Dit is slechts één reden om een hondenpension voor uw hond te kiezen.

Een andere reden om een dierenpension te overwegen is dat uw hond hier in een heel andere omgeving kan verblijven dan in een pension. Hij kan spelen in een groot open veld, gaan zwemmen, een kudde van technisch gezien niet eens schapen, maar andere honden om zich heen hebben die vrij rondlopen. Het is als een zomerresort voor honden, om de een of andere reden.

Als uw hond ‘s nachts graag een dutje doet, is een van de beste opties niet alleen een resort voor huisdieren, maar een bed and breakfast in een nabijgelegen gebied. Dit resort moet schoon en vriendelijk zijn, en hun zwem-, wandel- en sight seeing gebieden moeten netjes en opgeruimd worden gehouden. Het voedsel moet van topkwaliteit zijn en op een comfortabel menselijk niveau worden verstrekt.

Als uw hond verlegen of schuw is, is een van de beste opties een persoonlijke trainer bij u thuis te laten komen om hem de basismethoden van hondentraining en trucjes te demonstreren en aan te leren. Op deze manier kan hij leren om zelfs de moeilijkste trucjes zelf uit te voeren. Als de trainer weg is, zal uw hond nieuwe ervaringen opdoen en leren en langzaam u beginnen te vertrouwen en uw commando’s op te volgen.

In principe kunt u drie soorten hondenpension overwegen met betrekking tot verzorging, voeding en slaapfaciliteiten en selectie van andere diensten.

a. pensionkennels

b. dierenverblijven

c. persoonlijke training

Als u een dierenresort overweegt, krijgt u te maken met een andere benadering van de zorg voor uw hond. Een dierenresort zal ervoor zorgen dat uw hond een lange lijst van diensten krijgt, maar de aard van deze faciliteit is verre van ideaal. De meeste (maar niet alle) staan enorme kosten toe voor pension, training en veterinaire diensten, dus beschouw dit meer als een luxe dan als een praktische optie.

b. pensionkennels

c. dierenverblijven

d. thuis pension

(Dierenarts)

– toestaan dat uw hond meer dan één soort in uw huis verblijft

(Babysitter)

– staat toe dat uw hond gedurende een bepaalde tijd op uw adres verblijft

(Pet Sitter)

– u kunt uw huisdier naar een dierenpension sturen als u op reis bent (in hotels, bijvoorbeeld) voor “honey moon” tijd

(Pet Sitter)

– toestaan dat uw hond voor langere tijd in de VS verblijft zonder uw huis te verlaten.

(Pet Sitter)

– toestaan dat uw hond voor langere tijd in de VS verblijft zonder uw huis te verlaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.