Categories
Dieren

Paarden Spa

Manege Filip Dros

 

Paarden worden gewoonlijk in aparte stallen gehouden met verschillende ontwerpen, waaronder gaten in de muur zodat de paarden kunnen klimmen. Paarden kunnen in het zadel en op een boerderij worden gehouden terwijl zij leren paardrijden, of tegen het einde van hun opleiding weer als vanouds op hun eigen terrein worden ingezet.

Secundaire “Galloping” Stallen bewerken

Secondary ‘Galloping’ Stables is de thuisbasis van de paarden van de manege Canterlot Terrace, die werd opgericht in de jaren van Koningin Serenity, zus van Prinses Celestia. Het is een aanzienlijke leverancier van zeer efficiënt door paarden gefokte veulens aan de Koninklijke Familie.

De Koninklijke Hoefijzer Stal in Canterlot

Galloping Recovery Stables (bingber) Edit

De stal Canterlot Terrace werd geopend in de jaren ’40 en was een langlopend privé-project voor de Celestials die Canterlot bezaten. Ze werd in de jaren 1970 verbouwd om de nationale winkelcentra genaamd het Hoefijzer te bedienen, die door Canterlot Boutique werden gerund. Vandaag de dag biedt het onderdak aan pony’s die hersteld zijn van verwondingen, ziekte of andere problemen. Ze verblijven maximaal drie dagen per keer op de stal onder de hoede van een bekwame pony-dierenarts. Ze krijgen ook toegang tot speciale proeven die door de prinsessen worden beslist. De pony’s worden op geen enkel moment onderhouden, tenzij er een crisis uitbreekt. Ze moeten rusten, eten en zich wassen voor ze mogen vertrekken. De hervatting van de training, hoewel op verschillende dagen mogelijk, hangt af van de bezoekers en de toewijding van de pony’s.

Regionale stallen bewerken

Rising Dragon Stable Edit

Rise de drakenstallen zijn om de vier jaar het middelpunt van de Dragon Princess Games. De Dragon Princess Games zijn een komische competitie tussen de verschillende drakenrassen in Equestria. Het belangrijkste sportevenement is de Er is maar één trofee van koninklijk belang, maar de trainer kan hem opnieuw winnen. De draken racen op parcoursen gemaakt van ossen, reptielen, gras, ravijnen, en met dennenhout overdekte kamers. Het parcours is groot genoeg voor enkele honderden draken op een infield. De wedstrijd begint in de grote hoek, in een ring van 300 bij de ingang van de stallen. De totale tijd van start tot finish is 10 minuten, oftewel 2 rondes, uitlopend op een 30 seconden genoemd stuk. Het veld is typisch hemelsblauw, met de kuif in flame yellow, en een kuif van koningsblauwe flyaway gekleurd in flame yellow-lime yellow.

Citadel Stabiel bewerken

Hoofdartikel: Citadel Stal

De Citadelstal herbergt de meest bekwame strijders van Equestria, en dat al eeuwenlang. Het heeft een defensieve omtrek die voornamelijk bestaat uit massief gekleurde steen met a-witte en rood-paarse kantelen. De muren en poorten zijn ontworpen voor meerdere doorbraken, en worden vaak opengereten in het omhulsel door de ingang stormtroopers. De rit circuleert tussen een kasteel en een slagveld door middel van tunnels, luchtbruggen, roeiboten, en een spoorweg.[4],op Cartoon Network’s My Little Pony: Friendship is Magic 2001 }[4]

De Stal vertegenwoordigt Stal 35 en Plaza 232 in het Koninklijk Kasteel van Canterlot. Het was ongebruikt toen de Stable Compound werd toegevoegd.

De stal bevindt zich op het Citadelplein, vlak bij de centrale fontein van het hoofdstedelijke plein. Zij is toegankelijk via de Citadeltrappen, die een deel van de centrale trap naar de trappen vormen. De trappen zelf zijn een mijl lang, omdat een deel van de Citadel onder de grond ligt. Het duurt 20 minuten om kort rond de Stal te lopen tegen de klok in, en vervolgens nog eens 20 minuten om weer tegen de klok in rond te lopen.

Lees meer:

Ruiterbewijs halen

Leave a Reply

Your email address will not be published.