Categories
Dieren

Uw huisdier leren kennen

Hondentrimsalon IJsselstein

 

Uw trimsalon leren kennen Het is belangrijk dat u de trimsalon leert kennen voordat u uw huisdier naar hem of haar brengt. De trimsalon moet open zijn om met u te praten, en ook de assistente of gastvrouw moet zich op haar gemak voelen om met u te praten.

Stel de hondentrimsalon veel vragen. Dit is echt belangrijk. Wat zijn de aangeboden diensten? Waar vindt de verzorging plaats? Wat voor soort kostuums of kleding wordt er gebruikt? Al deze vragen moeten zo goed mogelijk worden beantwoord, want dit zal u een idee geven over hoe u de verzorging van uw huisdier kunt bijhouden.

Praat met de trimsalon. Ook dit is zeer belangrijk. De persoon die voor uw huisdier zorgt, moet open zijn om u details te geven.

Mededelingen over afspraken Er zijn mensen die zich niet aan afspraken houden. In plaats daarvan verschijnen ze af en toe, en verdwijnen dan uit uw geheugen. Dat schept veel ongerustheid, en heeft een slechte invloed op het huisdier als dat gebeurt. Maak daarom een afspraak met de persoon die vandaag uw hond of kat gaat trimmen.

Uw angst Een persoonsmeter heeft de neiging angst te veroorzaken bij mensen. Het is dus beter om afscheid te nemen van een persoon en nooit iets slechts over hem of haar te zeggen, dat is vrij eenvoudig, maar wat als u angstig bent dat de hond doodgaat of de kat lijdt. Dus in plaats van die veronderstelling te maken, kunt u beter wachten en met de trimsalon praten als de laatste afspraak gedaan is.

Die veronderstelling is gemakkelijk te maken U bent het belangrijkste in de wereld voor uw huisdier, maar vaak trekken we overhaaste conclusies. Soms geloven mensen dat als ze maar genoeg betalen ze krijgen wat ze willen, en andere keren dat als ze niet genoeg betalen ze niet krijgen wat ze willen.

De trimsalon kent uw huisdier beter dan wie ook, en hij of zij is getraind om het gedrag van uw huisdier beter te kennen dan wie dan ook. Dus als het huisdier mooi gaat zitten en andere kleine geluidjes maakt, of aan de muren en hoeken van het huis krabt, of van u heen en weer rent, wordt het huisdier voor dat gedrag geprezen.

Wat gebeurt er als er iemand anders in huis komt? Wordt het huisdier dan nog geprezen? Misschien niet, misschien wel. Gebeurt hetzelfde als er een vreemd iemand over de vloer komt, dan is het maanden later volkomen duidelijk dat dit gebeurt omdat u er niet gevoelig voor was.

Stel dat een nieuwe medewerker van de salon bij u thuis komt en uw huisdier springt op hem/haar; dan wilt u zeker niet dat de medewerker uw huisdier aanraakt. Dat is een behoorlijk harde straf voor het huisdier, en hun natuurlijke reactie is om te vechten en zich te verzetten. Ze weten dat hun mens elke prijs zal betalen.

Lees meer:

Hondentrimmer IJsselstein

Leave a Reply

Your email address will not be published.