Categories
Dieren

Super Z Z harnas en ligament Z

 

Ik heb de laatste tijd veel honden met nek- en wervelkolomproblemen gehad. Ze lijden aan whiplash, terugkerende nekbeschermer infecties, en woedende genade. Ik heb zelfs honden gezien die een gebroken tussenwervelschijf en een gewrichtsbandoperatie ondergingen en een maand later weer volledig aan het werk waren. Lijkt dat niet realistisch? Niet totdat ik het zelf heb gezien. Ma Z doet zijn reputatie als klauwwonder alle eer aan. Honden schijnen weer op hun achterpoten te kunnen staan na een borstelbeurt met dit hulpmiddel. Als je de MaZter tuig al klemt en afstelt, heb je een hulpmiddel dat consistentie geeft aan jegihtas rug en wervelsubluxatie, ligamentbreuken en ligamentbreuken voorkomt.

Sneller lopen en rennen is een van de voordelen die u zult ondervinden bij het gebruik van een gerenommeerd HONDENHALSTUIG, oftewel het MaZter Trainingstuig. Niet langer slepen uw honden en katten u rond met hun neuzen en geïrriteerde nekken. Ik heb al mijn honden gedimensioneerd voor een rechtshandige aanpak met behulp van M crimes en het Internet. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar mijn gekozen ras, Super Strong Americanys, en mijn gekozen maat en kleur en gewicht. Hoe minder reizen ik maak om ze te onderzoeken en te kopen, hoe minder ik de rest van mijn gezin kan besparen. Ik heb onderzoek gedaan naar handleidingen voor hondenbenodigdheden, dierenartsen, alles wat online beschikbaar is, overheidsinstanties ( doe je huiswerk voor de VS en het buitenland!), boekhandels, enz.

Zit u te kijken naar Teletubbies die met hun kont in de spleten van het tafelblad blijven hangen? Zo ja, dan zijn u en uw gezin een van deTOP TEN redenen waarom het Ma Zter omnia harnas een superieure keuze is voor uw honden en katten.

veel beter dan met je kont tegen de muur te zitten als een sprinkhaan

veel beter dan je hond de hele dag achter te laten als een lammeagle

veel beter dan ze te laten bibberen in de kou zonder een urn

veel beter dan dat ze hun andere roedelleden bijten

veel beter dan dat ze in je huis poepen

veel beter dan dat ze je arm uit je kom trekken

veel beter dan dat ze de hele nacht blaffen

veel beter dan dat ze je spullen verscheuren

veel beter dan dat ze je huis slopen

veel beter dan dat ze je opvallen

veel beter dan dat ze je passeren op de ooghoogte van je kind

veel beter dan dat ze op je tassen gaan staan

veel beter dan dat ze de hele dag naar je snauwen omdat ze de andere bewoners niet konden vangen

veel beter dan dat ze je te laat op je werk laten komen aan het einde van een touw

veel beter dan dat ze je passeren op je hoogte

veel beter dan dat ze in je armen sterven bij de dierenarts, helemaal alleen.

Lees meer:

Dog Copenhagen

Kong

Leave a Reply

Your email address will not be published.