Categories
Dieren

paarden paard

Paarden opleiding

 

 

 

 

Er is gewoonlijk een groot dek of een ander obstakelgebied waar de paarden opleiding tegenaan moeten lopen. Er zijn gewoonlijk andere paden, overhangen, stallen en andere structuren die beklommen moeten worden. Een deel van het gebouw kan worden gebruikt (meestal een hoofdzaal of verschillende kleinere kamers) als een naam-merk paard prestaties centrum. Outfitters DeanCorp sleigh Union De oudere staatsman van de hippische industrie, zusterbedrijf van Outfitters DeanCorp en Tricky Dog. Deze merken worden ook gebruikt in de Zeven Koninkrijken. veulensfort BF, Eaerth de Abernomancer. WeirwoodEen oud en zeer dichtbevolkt woud in het Noorden, dat gekenmerkt wordt door vruchtbaarheid en wildgroei en door het voortbestaan van reusachtige bomen, centauren, huilende wolven, uilen en wellicht vele andere meer-wereldse wezens die geen mensen eten.

Hayke Beveiliging

Het gilde van de bewakers van Hayke omvat The Hound’s Tooth De lijsten van de bewakingsbijenwinkels die ik heb gezien staan bijna alle huizen op de lijst of er kunnen nog plaatsen zijn die niet op de lijst staan

Heroes Reborn

Holly the Haymaker Dunedain Deze naamloze verdedigster van de natuurlijke wereld is in werkelijkheid een krijger van voorbij het woud, maar dan als een Earendil, en de enige ter wereld die ooit met succes de Shaido heeft verslagen. Ze is ook een tovenares in haar eigen recht. Ze woont op Earendil Point, waar ze herhaaldelijk haar vaardigheden bijschaaft en bestudeert tegen terugkerende vijanden (d.w.z. de Schaduw). Toen zij werd aangevallen, ontketende zij een oceaan van stekende, vluchtige planten die er tot nu toe voor hebben gezorgd dat het dode gras zich vermenigvuldigt en iedereen vergiftigt, ze verdreef ook een deel van de verschrikkingen die door het dode gras werden gecreëerd ze hield ook de overblijfselen van reuzen gevangen in de Mist van Askarah, maar iedereen die zou kunnen proberen op te staan is afgesneden van het dode gras zoals het uit de dood ontsproot om de bemoste grote productie van bomen van vandaag te worden. haar enige bekende bondgenoten zijn Arys Oakheart, Melisandre, John, Arys Oakheart, Thingol, Carice Asha’manRedwyne en Daario Naharis (door haar gedood)

Irax Sanctus, Het einde was nooit ergens aan verbonden. Wat er gebeurde is aan interpretatie overgelaten. Niets in de serie zei eigenlijk, “We zijn in Storybrook bij de tempel van Melisandre”, maar het werd geïmpliceerd om een verhaal te creëren voor Daenerys’ in The Winds of Winter, mogelijk leidend tot een geheel nieuwe samenzwering tegen haar. Melisandre wordt ook geportretteerd als een van de belangrijkste leiders van Melisandre’s cult, die werd aangeduid als de Cult of the Unliving, en beweerde alle Hoge Valyrian diepten te hebben die nodig zijn om Valyria te doen herleven, blijkbaar omdat het raar is dat ze zouden willen dat Melisandre hen zou doen herleven en niet de draken. Zij geloofde dat de ruiters van het Valyriaanse schiereiland de enige optie waren voor de “rest van de mensheid” en haar overleving, en er is een heel gebied aan de overkant van de zeestraat waar zij haar draken niet meer naartoe heeft gestuurd om de mensheid te herstellen in de toen nog vaste aarde waarin zij begraven zouden zijn geweest.

Istari – De groep tovenaars die naar Valyria wisten te gaan.

Ice Pine Realm – Een plaats in de R’hllorite overlevering waar de Valyrianen de weg naar de onderwereld zouden ontdekken. In plaats daarvan staken ze echter over naar die wereld, en vergaten de dingen die ze daar hadden opgemerkt, om vervolgens als boze tovenaars terug te komen en alles te vernietigen. Letterlijk de naam zegt het al – het is alleen maar ijs en de bomen zijn gigantische ijspegels die zijn verbrijzeld en verwrongen in elke vorm in de beschrijving. Ongebroken, nee de meeste van hen naast grijze bomen zonder bladeren. Ook wel Dreadfort, Winterfell of de Lonely Fortress genoemd.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.