Categories
Dieren

Hondenpension Kennel

Pension Zeeland

 

Dierenverzorging wordt steeds gemakkelijker. U hoeft niet meer met de kinderwagen te duwen om een parkeerplaats te vinden, of te verwachten dat uw hond meekomt. Hondenpension is gemakkelijk en handig. Hondenpensions worden elk jaar populairder, en terecht. Hondenbezitters kunnen nu prachtige, schone faciliteiten vinden waar ze hun verwende baby voor een paar dagen kunnen achterlaten. Dit is heel wat anders dan de apotheken van weleer.

Naar een hondenpension gaan is bijna zoals een kinderdagverblijf. Er is eten, water, speelgoed, lekkere hapjes, en een speeltuin voor degenen die het huis uit moeten. Als u uw kind echt thuis moet laten, dan moet u waarschijnlijk kijken naar een thuisdienst voor onrustige kinderen. Dit is een omgeving die een zachte, veilige omgeving biedt voor zeer onrustige kinderen. Het juiste hondenpension behandelt dit met trots en geneest de ziel. Ik zou mijn hond niet toevertrouwen aan een ongeschikte faciliteit. Hondenpensions screenen potentiƫle klanten met een echte focus: het vinden van het juiste hondenpension dat het juiste hondenpension is voor uw hond.

Voordat u Fido naar een hondenkennel brengt, zijn er enkele tips om te overwegen.

1. De faciliteit moet schoon en geurvrij zijn. Hoewel u van uw hond houdt, zult u er niet van genieten als u weg bent, tenzij het schoon en geurvrij is. Er zijn geur gecontroleerd hondenpension kennels die er zijn, maar ze zijn weinig en ver tussen. Het hebben van een schone faciliteit is een belangrijk element in de keuze van uw hondenkennel.

2. Zorg ervoor dat de hondenpensions schoon zijn en gemakkelijk te gebruiken door uw huisdier. (“Hondje” krijgt in een hondenpension geen automatisch pasje).

3. Hondenpensions moeten meerdere opties voor lichaamsbeweging bieden en niet alleen maar amok. De meeste moeten niet springen of moeten niet die “gym” aan het einde van een hek dat kan lukraak worden gesprongen door uw huisdier. Veel faciliteiten staan niet toe dat honden wat beweging hebben in de oefentuin.

4. Controleer de beschikbaarheid van personeel – Vaak is een kennel een drop-off en pick-up faciliteit. Daarom is de beschikbaarheid van personeel essentieel. Kennels houden een lijst bij van mensen die toezicht houden op uw hond en hem eten geven. Zorg voor een noodsysteem zodat de medewerkers u snel kunnen bereiken als dat nodig is.

5. De faciliteit moet beschermd zijn tegen virussen/wormen en voor het betreden en het verlaten ervan moet een toetsaanslag of toetsaanslaggarantie vereist zijn.

6. Informeer naar de diergeneeskundige diensten die zonder extra kosten beschikbaar zijn bij gebruik van particuliere opvang. Dit omvat een dierenarts, indien gebruik wordt gemaakt van een kennel, alsmede een dierenarts aan huis, indien gebruik wordt gemaakt van een persoonlijke pensionkennel.

7. Puppy’s moeten te allen tijde in bedwang gehouden worden en vragen om een puppy-veilige bedwang als ze hun kooi verlaten.

8. Breng uw huisdier niet in slaap.

Lees meer:

Cafe Hulst

Bruin Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published.