Categories
Uncategorized

Hondenkapsalon

Hondenkapsalon Daisy - Home

Ons doel met de hondentrimservices in onze salon is om u en uw hond de professionele training te geven waardoor uw hond er niet alleen prachtig uit zal zien, maar ook een gezond en gelukkig uiterlijk zal behouden. Wij zijn van mening dat u door veelvuldig contact en een betrouwbare service de specialist bij ons probleemloos kunt vinden.

Soorten diensten die wij verlenen in onze hondentrimsalon

Hier bij onze hondentrimsalon vindt u aparte en unieke diensten voor de verschillende rassen. Veel van deze zijn nergens anders verkrijgbaar en we kunnen u unieke diensten leveren voor uw individuele ras. Deze omvatten diensten voor staart aan oren, import/export, knippen, highlighten/accentueren, oog- en oorreiniging, tandheelkundige diensten, nagels en tanden poetsen, vacht poetsen, tanden poetsen en haren strippen/drogen.

Importeren/Afsluiten

Als u op reis gaat of om de een of andere reden exotisch wilt worden, kunnen wij dit voor u doen. Wij kunnen u een complete service geven waardoor u zich in de hemel waant. We kunnen uw hond een extra speciaal dieet geven en een aantal aanvullende diensten waardoor u zich in de hemel waant als u met uw god vertrekt.

staarten

Staarten zijn een hot topic als het gaat om verzorging. U zult het ermee eens zijn dat de hele ervaring van het breken van een staart vrij moeilijk is, terwijl het met ervaren hulp en de juiste hulpmiddelen relatief eenvoudig is. Hoewel, ik moet de nadruk leggen op de woorden 'gecontroleerd'. Gebruik uw gezond verstand met betrekking tot het couperen van de staart van uw hond. Dingen om te overwegen bij het selecteren van het juiste gereedschap en staart-docking tondeuses zijn:

Je moet je gezond verstand gebruiken.

Een goede trimmer knipt de staart van uw hond heel dicht bij het spronggewricht af. Dit is voor veiligheidsdoeleinden en mag niet worden gedaan aan andere dan een paar kleine gebieden, omdat het te snel kan worden gedaan. Overal waar je de staart knipt, heb je de vaardigheden van een zeer competente trimmer nodig.

Controle over uw hond

Onthoud dat het erg belangrijk is dat je de hond goed in de hand hebt en de situatie onder controle hebt. Dit vereist eigen intelligente vaardigheden en een nekplooi die hierbij kan helpen. Als u de controle verliest, kan dat voor alle betrokkenen erg vervelend zijn.

Laten we aannemen dat u een tang met lange tanden hebt gekozen, die scherp is en zacht moet worden gebruikt met delicate bewegingen. Het gebruik van de nagelvijl moet zeer voorzichtig gebeuren. Wees klaar om opnieuw te beginnen als je te dicht bij het snelle zou komen.

Verzorging in het algemeen moet het idee van lof bevatten. De hond moet zijn tanden laten poetsen, zijn vacht moet worden getrimd in de vorm en textuur waarmee hij is geboren. Dit alles wordt gevolgd door een gezonde dosis lof. laat sudderen en prijs ze dan.

Natuurlijk zijn ze bereid om hen te beantwoorden vanwege hun goede gedrag en omdat ze u een plezier doen. Alleen al door hen bewust te maken van het feit dat ze je tevreden hebben gesteld, zullen ze je willen blijven plezieren.

garageverzorging, baden, nagels knippen, tanden en oren schoonmaken, dit moet allemaal een keer per week worden gedaan en natuurlijk is de beste tijd om ze allemaal te doen wanneer ze volledig ontspannen zijn. Plan echter van tevoren, ze zullen heel snel aan al die dingen wennen.

Bij het verzorgen moeten de juiste benodigdheden worden gebruikt

De juiste verzorgingsproducten voor honden zijn handig en FDA's vóór de activiteit kunnen u, naast het hebben van de juiste borstel, u de moeite besparen en u de resultaten geven die u zoekt. Mijn specifieke tip zou zijn om ze allemaal eens in de 2-3 dagen te borstelen, omdat hun jassen kunnen gaan klitten en klitten.

Goede kennis van hondenverzorging

Dit klinkt misschien eenvoudig genoeg, maar in werkelijkheid, als je ze niet verzorgt en niet kunt zien dat ze worden gewassen, kunnen ze ongewenst gedrag vertonen dat kan leiden tot het overlijden van de hond. Een trimmer moet alle tekenen van agressiviteit en proberen de hond ongevoelig te maken voordat het te laat is.

Geduld en aandacht zouden uw belangrijkste tip moeten zijn. Vooral wanneer je je hond voor het eerst krijgt, omdat ze tijd willen hebben om aan jou en je stijl van verzorging te wennen. Ze zullen onderweg fouten maken en als ze dat doen, maak ze dan gewoon schoon en ga verder.

De juiste benodigdheden en het tonen van de juiste manier om te verzorgen, zullen u zowel tijd als ongemak besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.