Categories
Dieren

Hoeveel hondenbrokken te geven

Hondenbrokken

Hoeveel hondenbrokken te geven

Als uw hond veel tandsteen heeft of ouder wordt, zal hij vaker per dag moeten worden gevoerd dan een jongere hond. Bij de meeste honden wordt de kwaliteit van hun voeding afgemeten aan de calorieën die ze nodig hebben voor hun schildklier en metabolisme. De levensverwachting van uw hond ligt rond de 25 jaar. Alles daarboven wordt beschouwd als echte levensduur. Honden die te weinig voeding krijgen waardoor ze veel spelen en rennen, minder ziek worden en er goed uitzien, zullen veel meer stress ervaren dan honden die het juiste dieet kiezen en regelmatig naar de dierenarts gaan.

Veel hondeneigenaren zijn in de war als ze zien dat hun hond droogvoer eet, terwijl ze het gevoel hebben dat versvoer kopen een betere optie is. In feite is het kopen van vers voer veel duurder dan het kopen van brokken. Wanneer u brokken koopt, moet u het in grote hoeveelheden kopen om het aan uw hond te kunnen voeren en vervolgens moet u het effectief invriezen, zodat het langer houdbaar is. Dat is erg duur en niet iedereen kan zich dat veroorloven.

Wanneer u uw hond te eten geeft, moet u de hoeveelheid voer die u hem geeft afmeten. Omdat ze niet op vlees en botten kunnen kauwen, moeten ze worden aangemoedigd om op zachtere en kleinere voorwerpen te kauwen. Zorg er altijd voor dat ze onder toezicht staan en leren wat acceptabel is voordat u ze een traktatie geeft.

Als uw hond bijzonder geniepig is, kunt u overwegen een lintwormtandchip of een vlooienband aan te schaffen, zodat u gemakkelijk kunt nagaan van welk dier ze zijn. Deze producten zijn verkrijgbaar en zijn niet schadelijk voor uw huisdier.

Probeer te voorkomen dat uw honden traktaties krijgen die suiker bevatten. Probeer in plaats daarvan producten te kopen die natuurlijke ingrediënten bevatten. Probeer ook geen producten te kopen die dierlijke bijproducten bevatten.

Net als bij mensen is er een verschil tussen natuurlijk en kunstmatig. Hondenbrokken worden door de meeste dierenartsen als “natuurlijk” beschouwd omdat granen geen deel uitmaken van het natuurlijke dieet van de hond. Als u erop staat uw hond dit soort brokjes te geven, zorg er dan voor dat ze gemaakt zijn van mager, natuurlijk rundvlees, kip of kalkoen. U zult ook merken dat er veel verschillende soorten zijn. Zorg er altijd voor dat u de belangrijkste ingrediënten koopt en zorg ervoor dat uw hond het voer dat hij gaat krijgen lekker vindt. Als uw hond het voer niet lekker vindt, weet u dat meteen omdat hij of zij het niet zal eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.