Categories
Dieren

Hoe maak je je eigen visserij

vis hengelOnze Sportviswinkel biedt zijn klanten een breed scala van vistuig, gewijd aan de sport van het vissen. Deze producten zijn te koop tegen zeer redelijke prijzen. Wij bieden u uitstekende prijzen en zijn er altijd om u te helpen bij elke stap die u zet. Wij bieden u graag kennis uit de eerste hand over wat u in gedachten moet houden tijdens het vissen met uw huisdier.

Veel sportvissers gebruiken spinhonden, retrievers en spaniels. Deze uitrustingen worden noodzakelijk geacht voor de hengelaar omdat ze het net vooruit helpen en de lijn door het water helpen zwemmen voor een maximaal bereik. De meest populaire spinhonden zijn de Challenge 6 en deze verdient de naam van de hond. Deze hond biedt een groter retrieverpotentieel door zijn gevoeligheid voor het water en zijn vorm. Dus, als je een voorkeur om thuis te blijven en gewoon zitten op uw boot kijken naar de golven, moet u overwegen de aanschaf van de hond in plaats van de roei-inrichting.

Spaniels en retrievers zijn honden met een uitstekend reukvermogen. Ze werken niet te hard omdat het per slot van rekening honden zijn. De ideale opstelling zou zijn om uw apporterende hond op het land te plaatsen, zodat hij zijn natuurlijke instincten kan gebruiken en niet te veel afgeleid wordt tijdens het apporteren. Als u op het land bent, moet u ervoor zorgen dat de hond niet te veel afdwaalt, zodat hij de geur effectiever kan verzamelen.

Net als alle andere uitrusting is het een must uw hond te leren een vis te vangen. Voordat de vis in de buurt van het net kan worden gebracht, moeten het net en de lijn aan de oever worden vastgemaakt. Zodra de lijn is vastgemaakt, kunt u de hond zijn scherpe reukzin op de vis laten gebruiken. U moet er wel voor zorgen dat de afstand tussen uw hond en de vis niet te groot is, anders zal het net schadelijk zijn voor de hond.

Zodra de vis in het net landt, moet u wegwerphandschoenen over uw hand spreiden. Zodra de lijn is vastgemaakt, trek je de handschoenen uit en leg je ze opzij, vervolgens neem je de handschoenen terug en de vis zou nu contact moeten maken door aan de handschoenen te ruiken. Neem dan zonder veel waaiertocht de vis naar uw hand, buig u voorover en toon hem aan de hond en de vis zou nu naar uw hand moeten zwemmen.

Wanneer je de vis het net hebt laten raken, moet je snel de handschoenen uitdoen en de vis aan de hond laten zien. Dit moet zo gebeuren dat het net weer interactief is en de vis aan het apporteren is.

Spoed hem onmiddellijk terug naar het net en laat hem aan de lijn. Zodra de lijn is vastgemaakt, laat u de hond terugzwemmen naar de boot. Als de lijn niet aan de hond is, moet u het overtollige touw vastbinden aan een boom, stok of iets anders dat de lijn zal helpen om bij de hond te komen. Zodra de lijn op de hond is, moet je hem naar de andere kant van het net sturen om naar de volgende vis te gaan.

Als hij bij het andere net komt, moet je een paar dingen doen en hem dan terugroepen naar het net. Je moet hem eerst met de kop naar het net sturen en dan roepen dat hij terug moet komen. Dan moet je hem naar het andere eind van het net sturen en rennen en als hij daar aankomt (tijdens de eerste worp), roep je hem terug en dan knip je de lijn aan. Zodra de lijn aan de hond zit, moet u de lijn vastklemmen. Het is nu tijd om het net stil te schudden. Laat de hond zien dat hij onder het schuim zit en dat de lijn op hem zit. Schud dan het hele net totdat te zien is dat de lijnen op hem zitten en hij ze vasthoudt. Als de lijnen naar boven komen, knip dan de volgende lijn, laat dan de lijnen naar beneden gaan tot rond zijn nek en hij houdt ze vast. Laat hem los.

Je moet het net op de grond zetten zodat de lijnen elkaar kruisen voor de hond. Laat dan de lijnen onder de flotatieribben van het net gaan en houd het net voorzichtig op de grond zodat de lijnen elkaar kruisen voor de pup en teruggaan in de richting van het water. Laat de pup naar het water rennen en het net oprapen of u kunt een favoriet speeltje of een stok gebruiken.

De lijnen moeten een U-vorm maken en onder de kraag van de pup doorlopen, dan om zijn nek en om beide heupen. In het ideale geval ligt de pup plat en moeten de lijnen over de rug lopen. Nu kunt u het net van de pup afhalen.

De juiste manier om het net los te maken is om de pup over het net te laten lopen en het op te laten pakken. De lijnen moeten met hem meebewegen, maar hij mag niet aan het net trekken.Als het net op de grond ligt, laat de pup dan van achteren lopen en houd dan het net naar hem toe om de pup zover te krijgen dat hij naar het midden van het net komt.

Lees meer:

Visspullen kopenĀ 

Zeeaas kopenĀ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.