Categories
Uncategorized

De kracht van de spiegel.

Gratis stockfoto met afro haar, Afro-Amerikaanse man, Afro-Amerikaanse vrouw

Ik was in een boek aan het lezen over herinneringen en hun gebruik op therapeutische wijze. En ze hadden informatie waar ik alleen maar van kon dromen.

Op een dag was het mijn beurt om de spiegel te gebruiken. Het is geen mooi gezicht, weet je. Daar stond ik met een paard en piepkleine mensjes her en der verspreid en ik vond het maar niks. Wat het nog erger maakte was dat ze niets tegen me zeiden: "Ga je naar de spiegel? Je bent toch een paard, niet?"

Ik rende altijd rond met de paarden en als ze iets zagen, besloten ze dat het van mij was. Als het niet van hen was, was ik in de leer en moesten zij wachten terwijl ik het uitzocht.

De strategieën die ze gebruikten om me pijn te doen waren simpel. Ze maakten gebruik van mijn kwetsbaarheid. Mijn eigen onzekerheden en de behoefte van het paard om te bewijzen dat ze een vrouw konden versieren. Vaak liet ik ze begaan, maar ik liet me ook door anderen leiden. Ik liet me ook leiden door mijn angsten. Er waren allerlei strategieën: Wees altijd voorbereid, Doe het langzaam, Wees altijd de baas, Denk aan je mannentieten, enz.

Ze gaven me een opening.En voor ik het wist was ik een nieuw mens met een hele nieuwe set van identiteit en rol-infecties.

Mijn armen waren radicaal veranderd.Er was veel oplapwerk nodig.Er wasaging schade aan mijn gevoelige huid.

Ik was vaak moe, vaak depressief en vaak grof.

Ik deed alles met kracht en plezier en af en toe had ik problemen om dingen te vinden die ik nodig had en wilde. Zoals mijn creditcard. Soms dacht ik dat ik de gelukkigste man ter wereld was.

Maar dan kijk ik anders naar de dingen. Ik zie hoe de dingen nu anders zijn. Ik zie de dingen die ik nooit kon zien. Ik zie de keuzes die ik heb gemaakt die niet goed zijn. Ik zie de richting die ik ben ingeslagen.

Ik moet me richten op die aspecten van herstel die positief zijn en niet Als je iets positiefs doet in herstel zul je dat bijna zeker ook ervaren.

Het is een beetje zoals, als je een boom zaadje plant dan krijg je als het groeit een uitkomst symptoom genaamd ziekte.

Als je doorgaat dan groeit het, bloeit het, krijg je gezondheid.

Als je het weghaalt dan rot het, je krijgt gezondheid.

Zie je, het paard is een heel goed voorbeeld.

Elk paard heeft een potentieel voor grootsheid, maar de grootste potentiëlen zijn die individuen die dat potentieel nooit ten volle laten ontwikkelen.

Grote paarden zijn vaak ook erg ziek, maar ze hebben de mogelijkheid om hun potentieel terug te winnen.

puffen, stotteren, geheugenverlies, verwarring zijn allemaal symptomen van instorting.

Het is net als bij ons mensen. Grote mogelijkheden, maar mogelijkheden die nooit helemaal dat niveau van potentieel/perceptie bereiken.

Wat ik je ook zou willen vragen is heb je ooit eenTM>mega>tros>citroen>atisme gegeten?

chemtrails, fluoride, ace remmer, en het geperfectioneerde gangreen..?

Mensen die goed eten en niet de foto krijgen van de barst in hun tand en hoe ze zich ermee verhouden, hoe het zich verhoudt tot hen, hoe het zich verhoudt tot hun omgeving.

Hoe het gerelateerd is aan de hele gezondheid en niet alleen gemak.

Onze gezondheid en ons lichaam zijn systemen die ontworpen zijn om zo goed mogelijk te functioneren.

Jammer genoeg zijn we geprogrammeerd om vaker voor onze auto's en ons huis te zorgen dan voor ons lichaam, dat zo'n belangrijk deel uitmaakt van ons dagelijks leven.

We denken niet vaak aan het lichaam als aan een machine die ontworpen is om 100% te functioneren.

Onze gezondheid en ons lichaam zijn systemen die ontworpen kunnen worden om optimaal te presteren.

Echt het grootste deel van onze gezondheid en rijkdom zit in onze tanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.