Categories
Dieren

De kattenbak droog houden

Zelfreinigende kattenbak

 

Wat als er geen deur was, wat als katten gewoon naar het toilet mochten gaan zo weinig als ze wilden?

Wat denk jij?

Ongemak is even belangrijk als comfort Naast lawaai is een nieuwe zelfreinigende kattenbak ook een grote investering en een logische plaats voor uitbreiding. Het is een hele uitdaging om de bak kleiner te maken en toch evenveel te laten ruiken als voorheen. Tegelijkertijd kunnen katten het zat worden om in de kattenbak en op bed te kunnen eten, zolang ze maar het gevoel hebben dat ze nog steeds gevoed worden en dat ze veilig zijn in hun bak. Aan de andere kant weten we dat katten een natuurlijke neiging hebben om zich te verstoppen als ze fysiek gedwongen worden gevoederd. Voeg daarbij de emotionele opwinding veroorzaakt door conflicten over de kattenbak, het ongemak van het verwijderen van de bak en de angst om in de bak te plassen en we hebben een kat die onwel wordt. Iemand met een schone kattenbak kan daarentegen lijden aan een preoccupatie met reinheid. Bijvoorbeeld, (en dit kan hier frustrerend of zelfs snobistisch overkomen) deze persoon vergat steeds zijn kattenbak schoon te maken. Zodra ze dat deden was alles weer normaal met dezelfde of zelfs ergere geur. We hebben een paar gevallen gezien waar Kitty maandenlang in een kattenbak werd gehouden, zelden werd aangeraakt door zijn eigenaar en zo een afhankelijkheid ontwikkelde van zijn schoonmaakster. Zelfs als Kitty plotseling in een glazen bak wordt geplaatst, is het moeilijk om de geur van zowel de kattenbak als de reiniger kwijt te raken en bovendien loop je het risico gezien te worden.

Kortom, het kiezen van een kattenbak mag voor uw kat geen waarschuwing zijn dat u ze probeert schoon te maken of kwijt te raken. Dit is misschien wel de meest elementaire les in dierenverzorging. Dat uw kat dankbaar is in zijn huis, maar met u zal gaan spelen en knuffelen, zelfs als u schoon bent.

Weg met het oude, in met het nieuwe Als we schone kattenbakken en nieuwe “gebruikte” kattenbakken spotten, krijgen we meestal opmerkingen over hoe origineel en goed gemaakt de ruimte is, hoe schoon het is. Of hoe het is alsof ze er al jaren wonen zoals nog nooit eerder gezien. Echter, verwijder [ kirkaƤuy tekoipu ] de oude dozen en de dingen beginnen er echt anders uit te zien. Onze oude kat en onze rommelige vloeren zien er heel schoon en modern uit als we er naar kijken. Uiteindelijk heeft niet iedereen schone kattenbakken en nieuwe nodig. Voor sommige mensen is een mooie oude troost alles wat ze nodig hebben. Dit is waar verse kattenbakken het meest van pas komen. Om te voorkomen dat geurtjes en rommel erger worden, is een verse nodig.

Hoe kunt u de kattenbak van uw kat opnieuw uitsnijden? Uw kat wil schone bodembedekking? Uw buren willen niets liever dan in haar kattenbakvulling pikken en zelfs sommige katten spelen met kattenbakvulling. Schone bodembedekking is volgens ons gewoon geen prioriteit! Een manier om het wel te doen is de boomknip te gebruiken. Maar om te voorkomen dat de kattenbak verstopt raakt, is het tijd om die stofzuiger te gebruiken!

Lees meer:

Kitten benodigdheden

Benodigdheden puppy

Leave a Reply

Your email address will not be published.